Kerk voor jou/u

Kerk voor jou, voor u

De Nicolaïkerk wil een kerk-in-de-stad zijn zowel in maatschappelijk opzicht voor groepen, voor de omgeving van de kerk (binnenstad en aangrenzende stadswijken)  als voor de bewoners van onze stad persoonlijk.
Op deze webpagina gaan we beschrijven wat we voor jou, voor u kunnen betekenen o.a. in de verschillende fasen van het leven zoals bij
- geboorte, dopen
- opvoeding, catechese
- trouwen, huwelijksdienst
- overlijden, dienst bij uitvaart

Overlijden
Een bericht van overlijden kunt u doorgeven aan ds Dirk Neven, en aan het pastoraal meldpunt Marja Branderhorst (tel 06 - 83593663)..

Huwelijk
Bij het plannen van een huwelijksdienst neemt u allereerst contact op met ds Dirk Neven om kennis te maken; ook als een andere predikant zal voorgaan in de dienst.
Voor verhuur of gebruik van de Nicolaikerk is het meldpunt de verhuurcoördinator Dick van Dijk. Vervolgens is er dan overleg met de koster/beheerder, Jeannette Provily, over mogelijke wensen en details in de kerk.
Voor alle overige zaken zoals aanschaf huwelijksbijbel en regelen van ambtsdragers is Corry Kooij de coördinator.

Doop
Op het rooster van de kerkdiensten staan jaarlijks meerdere doopdiensten gepland. Aanmelding loopt via ds Dirk Neven.