Kerkomroep

De diensten in de Nicolaïkerk kunnen live worden beluisterd via de kerkomroep. Daarnaast kunnen uitzendingen tot twee maanden terug worden beluisterd.

Kerkomroep.nl

Via www.kerkomroep.nl kunnen de diensten worden beluisterd op uw pc, laptop of tablet.

App voor Kerkomroep gratis beschikbaar voor Apple en Android

kerkomroep appVia uw smartphone of tablet een kerkdienst volgen, waar u ook bent in de wereld. Een app waarmee u de kerk en dienst van uw keuze kunt beluisteren of bekijken. Deze app is gratis beschikbaar voor iPhone en iPad in de Apple App Store onder de categorie Lifestyle en voor Android-apparatuur in de Google Play Store. Alle kerken die aangesloten zijn bij www.kerkomroep.nl zijn door middel van deze app op een eenvoudige manier te volgen. Net als via de website zijn de diensten en vieringen live te volgen maar ook kunt u deze op een later tijdstip (nogmaals) meemaken via het archief.

Kerkwebradio

Voor (veelal) oudere luisteraars zijn ontvangers gemaakt, die zeer eenvoudig in het gebruik zijn. Deze ontvangers kunnen worden aangesloten op een telefoonlijn, een kabel- of een internetaansluiting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Martin van Dalen