Agenda punt

Bijbelkring (voorheen Marcuskring) Paulus & de Filippenzen

Dit seizoen bespreken we in de bijbelkring de brief van Paulus aan de gemeente te Filippi. De brief heeft twee belangrijke bedoelingen. De eerste is dat Paulus het contact met de Filippenzen wil onderhouden. Omdat hij in de gevangenis zit, kan hij zelf niet naar Filippi komen. Daarom stuurt hij een brief. De tweede bedoeling van de brief is dat Paulus de Filippenzen wil bedanken voor het geld dat hij van hen heeft ontvangen. De brief is positief. Paulus heeft veel om te danken en hij wil dit met de gemeente delen. In november hebben we in de Marcuskerk een begin gemaakt met deze brief. Wilt u in januari aansluiten, u bent van harte welkom!

Data: maandag 12 februari, 12 maart, 9 april en 14 mei Locatie: Oranje Nassaulaan 2 (Johannes-Bernarduskerk) Aanvang: 14:30 uur