verhuur1.jpg

De Nicolaïkerk wordt intensief gebruikt door de Protestantse Wijkgemeente Nicolaïkerk, voor kerkdiensten, huwelijksvieringen en uitvaarten. Voorts kan de kerk worden gehuurd voor het geven van concerten, recitals, kooruitvoeringen, lezingen, tentoonstellingen, congressen, recepties en andere bijeenkomsten, mits deze passen binnen het karakter en de sfeer van het gebouw.

Faciliteiten

• 300 comfortabele, losse stoelen in de kerkzaal (ruimte voor 500 – 600 stoelen)
  • Professionele keuken en een koffievoorziening
  • Toiletgroepen voor dames, heren en een rolstoeltoilet
  • Entree voor rolstoelen
  • Krachtstroom-aansluiting, geluidsinstallatie en lichtspots
  • Mogelijkheid om de bijeenkomst via internet online te zetten en te beluisteren.
  • Gratis gebruik van WIFI-netwerk
  • Het gebouw kan voldoende verwarmd worden (tot max. 18,5° C),
  • Mogelijkheden om de drie orgels in de kerk te gebruiken of te laten bespelen.

De orgels zijn alleen te bespelen met medeweten van- en na toestemming van de organist van de Nicolaïkerk, Ko Zwanenburg

• Mogelijkheid om het carillon in de Zuidertoren van de Nicolaïkerk te laten bespelen.

Hierover kunt u contact opnemen met de stadsbeiaardier van Utrecht, Malgosia Fiebig.

Catering

Voor de catering van diners en recepties wordt gebruik gemaakt van vaste relaties.

verhuur2.jpg

Huurvoorwaarden

De huurvoorwaarden en de huurtarieven worden u op verzoek toegestuurd.

Huwelijks-/begrafenisdienst

De kosten voor het huren van de Nicolaikerk voor een huwelijks- of begrafenisdienst bedragen 800 euro. Eventuele kosten voor een dominee, een organist, verwarming en/of orgelgebruik kunnen hier nog bijkomen.

Informatie kan worden ingewonnen via verhuur@nicolaikerk.nl