Nicolaïkerk gesloten i.v.m. Corona Nicolaïkerk gesloten i.v.m. Corona
Vanwege de mogelijke besmetting met het coronavirus en de kwetsbaarheid van gemeenteleden, heeft de kerkenraad besloten om de Nicolaïkerk tot en met 6 april 2020 te sluiten voor gemeentevieringen. De kerkenraad volgt hiermee het advies van de regering, de PKN en de PGU.

Dit betekent helaas dat u op zondag 15, 22 en 29 maart en 5 april 2020 geen kerkdiensten en vespers in de Nicolaïkerk kunt bijwonen. De Nicolaïkerk is dan dicht. Wel zullen we met medewerking van in ieder geval predikanten, organisten en koster elke zondag via de kerkomroep een alternatieve viering uitzenden, die iedereen thuis zelf kan meevieren. De liturgie voor deze vieringen staan op deze webstite onder "kerkdiensten" Laten we de komende weken, weliswaar op afstand, met elkaar de zondag in verbondenheid blijven vieren.

Naast de kerkdiensten en de vespers vervallen ook andere kerkelijke bijeenkomsten, zoals lezingen, ochtendgebeden, gespreksgroepen en vergaderingen tot en met 6 april 2020.

We hopen dat ieder de betrokkenen in zijn of haar omgeving die de Nieuwsbrief niet leest, probeert te informeren, zodat iedereen op de hoogte kan zijn.

Wij realiseren ons dat dit zeer ingrijpende maatregelen zijn. Wij rekenen echter op ieders begrip en medewerking.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht? Dan kunt u bellen met de scriba Judith Zweistra (06-44474531) of mede-voorzitter Ploni Robbers (06-12697118)

De Kerkenraad