Kerkdiensten niet via YouTube in de zomer - Streamers gezocht! Kerkdiensten niet via YouTube in de zomer - Streamers gezocht!
Het streamen wordt hervat op zondag 4 september, zowel de morgendienst als de vesper. Over de wijze waarop het streamen na de corona-beperkingen vorm wordt gegeven zullen we kort daarna berichten.
Duidelijk is wel dat er meer streamers nodig zijn om te continueren zoals we gewend waren. Dus heeft u interesse om ong 1x per maand streamer te zijn, of kent u anderen (en zeker ook jongeren) die dat leuk zouden vinden, stuur dan even een berichtje naar de scriba.  Super technische kennis is niet nodig, maar enige handigheid met een computer is wel een must. En er is voldoende begeleiding!
Mede namens het streamteam een mooie zomervakantie gewenst!
De Kerkenraad