Opening fototentoonstelling ' Nicolaikerk, baken in de stad’ 5 juni Opening fototentoonstelling ' Nicolaikerk, baken in de stad’ 5 juni
Maarten van Rossem  heeft in Utrecht als bijzonder hoogleraar moderne geschiedenis gedoceerd aan de Universiteit van Utrecht. De fototentoonstelling is samengesteld door Bini Biemans en Aart van Bruggen en zij zullen dan ook een uitleg geven over de historische figuren die op de foto’s staan afgebeeld. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door ko Zwanenburg.
De officiële bijeenkomst start om 14.00 uur en vanaf 13.30 is er koffie en thee tijdens een ontspannen inloop. Rond 15.00 uur schijnt er hopelijk een zonnetje in de tuin van de kerk zodat we daar met elkaar het glas kunnen heffen op de 900ste verjaardag van onze mooie stad. We hopen velen van u te ontmoeten! Van harte welkom!