Kerkdiensten

Hieronder een overzicht van de kerkdiensten van deze maand. Morgendiensten beginnen om 10.00 uur en Vespers op de eerste zondag van de maand om 17.00 uur.

logodownload.jpgZondagsdienst

Zondag 23 juni, 10:00 uur

Tweede zondag van Trinitatis

In deze dienst is ds. Dirk Neven de voorganger. We horen woorden uit de profetie van Jesaja (Jes. 65, 1-9) en de Evangelist Lucas (8, 26-39). Jesaja helpt om het Evangelie te verstaan: wie in graven zitten en op verborgen plaatsen overnachten, onrein eten, onbenaderbaar zijn – het lijkt over de bezeten man te gaan, met legio stemmen in zijn hoofd. Door allen gemeden, maar niet door Jezus. Alsof Hij de zegenspreuk indachtig is: vernietig deze druiventros niet, want er ligt nog een zegen in (Jes. 65,8). Hij bezoekt deze psychiatrisch patiënt, zoekt naar de echte mens, hoe onzichtbaar die ook bleef achter een scherm van dwangmatig gedrag. Om het ware kind van God weer te voorschijn te beminnen.