Kerkdiensten

Hieronder een overzicht van de kerkdiensten van deze maand. Morgendiensten beginnen om 10.00 uur en Vespers op de eerste zondag van de maand om 17.00 uur.

logodownload.jpg
Zondagsdienst

Zondag 18 augustus, 10:00 uur

10e zondag na Trinitatis Prediker 11 en 12

Voor een laatste keer gaan we op stap aan de hand van Prediker. Hij helpt ons om ons leven inhoud te geven en dat op een nuchtere manier. Hij leert ons af te zien om achter illusies aan te lopen, door ons nuchterheid bij te brengen. Ook door af en toe vraagtekens te zetten achter allerlei hele wijsheden en halve waarheden. Het geloof dat prediker verkondigt is eerder vragenderwijs dan stellenderwijs. Ook als het gaat, zoals in dit hoofdstuk, over de vragen van het ouder worden.

In deze dienst is ds. Hans Koops de voorganger, Berry van Berkum is organist.

logovesperdownload
Vesper

Zondag 18 augustus, 17:00 uur

Op zondag 18 augustus is er om 17.00 uur een vesper in de Nicolaïkerk, waarin ds. Johan Plante voorgaat.
Lezing is Nehemia 9:1-8. Psalm van de zondag is Ps 81.
Thema van de vesper: Een nieuw verbond.
Organist is Berry van Berkum.Liturgie 18 augustus 2019