Welkom bij de Nicolaïkerk Welkom bij de Nicolaïkerk

Waar vriendschap en liefde is. Daar is God. De Nicolaïkerk is een protestants-oecumenische wijkgemeente in de binnenstad van Utrecht. In onze kerk willen wij de samenleving van Utrecht dienen en mensen ontmoeten, bemoedigen en aanmoedigen om samen een levensveranderende christelijke reis te maken.

DE NICOLAÏKERK IS WEER OPEN: Wij nodigen u van harte uit om vanaf zondag 5 juli 2020 weer naar de kerk te komen. Graag wel even per zondag aanmelden via: ikwilnaardekerk@nicolaikerk.nl onder vermelding van naam en adres. Het kerkgebouw is zo ingericht dat we 1,5 meter afstand kunnen houden. En uiteraard geldt dat u bij klachten thuis moet blijven. Graag tot ziens in onze prachtige Nicolaïkerk! Wij zien er erg naar uit om de zondagen weer met elkaar te kunnen vieren!

Met vriendelijke groet,

Het moderamen van de Nicolaïkerk