Collecte/Doneer Collecte/Doneer
Vanaf nu is het mogelijk om digitaal te collecteren. In de nieuwsbrief leest u elke week wat de collectedoelen zijn. Er is standaard een collecte 1 en collecte 2. Soms is er ook een collecte 3. U bepaalt zelf welk bedrag u aan welk collectedoel wilt geven. De PGU werkt hierin samen met Donkey Mobile: u betaalt veilig en gemakkelijk via i-DEAL. De giften zijn aftrekbaar voor de belastingdienst. Klik hier om te kunnen doneren.

Bent u een toevallige passant, buurtbewoner of kerstnachtdienstbezoeker en wilt u ook een bijdrage geven? Daar zijn wij heel erg blij mee! U kunt via bovenstaande link doneren of u kunt uw bijdrage overmaken naar IBAN NL 64 RABO 0130719498 t.n.v. Nicolaïkerk.

lees meer »
 
ANBI gemeente ANBI gemeente
De Nicolaïkerk maakt deel uit van de Protestantse Gemeente Utrecht en is zelf geen rechtspersoon. De Protestantse Gemeente Utrecht heeft wel rechtspersoonlijkheid. Wettelijke verplichte informatie inzake ANBI wordt door de Protestantse Gemeente Utrecht verstrekt op haar website: http://www.pgu.nu/anbi_gemeente/
lees meer »
 
ANBI diaconie ANBI diaconie
De wijkdiaconie van de Nicolaïkerk maakt deel uit van de diaconie van de Protestantse Gemeente Utrecht. De diaconie van de Protestantse Gemeente Utrecht heeft rechtspersoonlijkheid. Wettelijke verplichte informatie inzake ANBI wordt door de diaconie van de Protestantse Gemeente Utrecht verstrekt op haar website: http://www.pgu.nu/anbi_diaconie/.
lees meer »