Kerkdiensten

Hieronder een overzicht van de kerkdiensten van deze maand. Morgendiensten beginnen om 10.00 uur en Vespers op de eerste zondag van de maand om 17.00 uur.

logodownload.jpg
Zondagsdienst

Zondag 22 september, 10:00 uur

15e zondag na Trinitatis Startdienst

`Oog in oog` is het jaarthema en ook het thema van de startdienst. Veel activiteiten staan dit jaar in het teken van de omgang met elkaar. Kennen, wij mensen, elkaar eigenlijk wel. En wat is nodig om elkaar echt te leren kennen.

De ondertitel bij het jaarthema is `ontmoeten en vergeven`. De lezing op deze zondag is Matteus 18,15-31.
In deze dienst nemen we afscheid van enkele ambtsdragers die hun termijn erop hebben zitten en verwelkomen we enkele nieuwe ambtsdragers.
Op deze Startzondag gaan beide wijkpredikanten voor in de dienst, ds. Dirk Neven en ds. Hans Koops. Organist is Berry van Berkum