Welkom bij de Nicolaïkerk Welkom bij de Nicolaïkerk
Waar vriendschap en liefde is, daar is God.
De Nicolaïkerk is een protestants-oecumenische wijkgemeente in de binnenstad van Utrecht. In onze kerk willen wij de samenleving van Utrecht dienen en mensen ontmoeten, bemoedigen en aanmoedigen om samen een levensveranderende christelijke reis te maken.

 
lees meer »
 
Vieringen Vieringen
Vanaf zondag 27 februari zijn de meeste coronamaatregelen vervallen. Graag nog wel aandacht voor de basisregels: handhygiene, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden. Mondkapjes en afstand houden hoeft niet meer, maar het mag wel, als u zich daar prettiger bij voelt. De diensten zijn ook te volgen via YouTube en Kerkomroep. De liturgieen voor de vieringen zijn hier te vinden. 
U bent van harte uitgenodigd!
 
 
Jaarprogramma Vorming en Toerusting 2022-2023 Jaarprogramma Vorming en Toerusting 2022-2023
Op de startzondag op 18 september is het nieuwe jaarprogramma gepresenteerd. Een programma rond het jaarthema (On)maakbaarheid. Het programma is hier te vinden.
 
Utrecht 900 jaar - in de Nicolaikerk

Utrecht 900 jaar - in de Nicolaikerk
De Nicolaikerk doet mee aan de feestelijkheden.
O.a. met de expositie '900 jaar Nicolaikerk, een baken in de stad'. In deze expositie worden belangrijke figuren uit de geschiedenis van de Nicolaikerk voor het voetlicht gebracht.
Maar er zijn meer activiteiten. Zie hiervoor de agenda of de speciale website
 
 
De Nicolaikerk app - heeft u hem al?

De Nicolaikerk app - heeft u hem al?
U kunt hem vinden in de App store en de Google Play (zoek op Nicolaikerk Utrecht). Of scan de QR-code in de afbeelding. Zet hem op uw telefoon of tablet en kijk wat er allemaal mee kan. Voor meer info  (o.a. over de collecte mogelijkheden) en tips klik hier