Actueel - Host 'Viering en Bezinning' in de GGZ gezocht

Actueel - Host 'Viering en Bezinning' in de GGZ gezocht

Viering en Bezinning bij Altrecht

Altrecht biedt specialistische geestelijke gezondheidszorg. Op de locatie WA-Huis (Lange Nieuwstraat 119) wordt er elke zondagmorgen Viering en Bezinning gehouden voor cliënten van Altrecht en geïnteresseerden. Tijdens deze viering en bezinning is er een geestelijk verzorger / voorganger, een pianist en ondersteuning in de vorm van een host aanwezig.

Wat ga je doen?

Voor deze vieringen zijn wij op zoek naar aanvulling van de pool hosts. Je kunt zelf aangeven met welke regelmaat je wilt vrijwilligen. Als host ben je om 9.30 uur aanwezig om spullen voor de viering en bezinning klaar te zetten. Vervolgens woon je de viering en bezinning (aanvang 10.30 uur) bij. Tijdens de viering en bezinning kan het voorkomen dat je met iemand meeloopt die eerder naar de afdeling terug wil. Na afloop is er gezamenlijk koffiedrinken waarbij je optreedt als gastvrouw/gastheer. Tijdens het koffiedrinken is er veel ruimte voor zingevingsgesprekken. Na het koffiedrinken coördineer je het opruimen van de spullen en help je de ruimte weer in orde te brengen.

Meer informatie

Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Anton Stegeman, teammanager Zingeving, via a.stegeman@altrecht.nl of tel. 06 2238 4358.
terug