Welkom bij de Nicolaïkerk Welkom bij de Nicolaïkerk
Waar vriendschap en liefde is, daar is God.
De Nicolaïkerk is een protestants-oecumenische wijkgemeente in de binnenstad van Utrecht. In onze kerk willen wij de samenleving van Utrecht dienen en mensen ontmoeten, bemoedigen en aanmoedigen om samen een levensveranderende christelijke reis te maken.

 
lees meer »
 
Vooruitgang of systeemfout, minisymposium 1 november

Vooruitgang of systeemfout, minisymposium 1 november
We hebben een jaar achter de rug waarin we plots gedwongen werden om kerkdiensten en vergaderingen online te volgen. Ook hebben zich online gesprekskringen gevormd en hebben we op andere manieren positieve effecten ervaren van technologie.  
We gaan deze avond met elkaar in gesprek en samen ontdekken waar de mogelijkheden en bedreigingen liggen voor het gebruik van technologieën in de kerk van vandaag. 
 
lees meer »
 
Vieringen Vieringen
Er is geen maximum meer aan het aantal kerkgangers en er mag gezongen worden door de aanwezigen. Er is geen controle aan de deur. Wel vragen we inachtneming van de 1,5 meter en hygiëne-maatregelen.

Onze kerkdiensten zijn ook nog steeds te volgen via YouTube en Kerkomroep. De liturgieen voor de vieringen zijn hier te vinden. 
U bent van harte uitgenodigd!
 
 
De Nicolaikerk app is actief...

De Nicolaikerk app is actief...
De Nicolaikerk app is er!! U kunt hem vinden in de App store en de Google Play (zoek op Nicolaikerk Utrecht). Of scan de QR-code in de afbeelding. Zet hem op uw telefoon of tablet en kijk wat er allemaal mee kan. Voor meer info  (o.a. over de collecte mogelijkheden) en tips klik hier