Welkom bij de Nicolaïkerk Welkom bij de Nicolaïkerk
Waar vriendschap en liefde is, daar is God.
De Nicolaïkerk is een protestants-oecumenische wijkgemeente in de binnenstad van Utrecht. In onze kerk willen wij de samenleving van Utrecht dienen en mensen ontmoeten, bemoedigen en aanmoedigen om samen een levensveranderende christelijke reis te maken.

 
lees meer »
 
NICOLAIKERK is weer open. NICOLAIKERK is weer open.
Vanaf zondag 27 juni is er geen maximum meer aan het aantal kerkgangers. Wel met in achtneming van de 1,5 meter en hygiëne-maatregelen en opgave per mail. Ook mogen alle liederen weer meegezongen worden door de aanwezigen.
Verzoek aan allen om alert te blijven op het bewaren van afstand, met name bij het binnenkomen in de kerk, bij het groeten van de predikant na afloop van de dienst en bij het verspreiden naar de uitgang of de koffie

Onze kerkdiensten zijn ook nog steeds te volgen via YouTube en Kerkomroep. De liturgieen voor de vieringen zijn hier te vinden. 
U bent van harte uitgenodigd!
 
 
Contact met de predikanten in coronatijd Contact met de predikanten in coronatijd
Ook het pastoraat heeft te lijden onder de coronamaatregelen. In groepsverband komen we niet meer bij elkaar, maar ook bij één op één ontmoetingen voelt niet iedereen zich op zijn gemak. Hier kan een pastorale wandeling uitkomst bieden!?
 
lees meer »
 
De Nicolaikerk app is actief...

De Nicolaikerk app is actief...
De Nicolaikerk app is er!! U kunt hem vinden in de App store en de Google Play (zoek op Nicolaikerk Utrecht). Of scan de QR-code in de afbeelding. Zet hem op uw telefoon of tablet en kijk wat er allemaal mee kan. Voor meer info  (o.a. over de collecte mogelijkheden) en tips klik hier